Volg mij & Mijn blog

Wil je op de hoogte blijven van wat ik maak? Volg me dan op mijn sociale media kanalen. Of via mijn blog hieronder met alle nieuwtjes!

 

Ambachtelijke zeep nieuw in de webshop!🧼

Ontdek mijn nieuwste toevoeging aan mijn webshop: ambachtelijke zeep! Gemaakt met liefde en zorg, biedt mijn ambachtelijke zeep een luxueuze reinigingservaring die je huid verzorgt en verfrist. Verwen jezelf met mijn selectie van veganistische, SLS-vrije, parabenenvrije en proefdiervrije zeep, samengesteld met alleen natuurlijke ingrediënten. Voeg een vleugje vakmanschap toe aan je dagelijkse routine en geniet van de heerlijke geuren en zachte reiniging van mijn ambachtelijke zeep. Bezoek mijn webshop vandaag nog om je nieuwe favoriete zeep te vinden!

Lees meer »

Kaarsen ook verkrijgbaar in de kringkoop Mijdrecht

Vanaf 1 februari t/m 29 februari 2024 staan mijn handgemaakte kaarsen en kadootjes ook in de kringkoop de lindeboom passage in Mijdrecht. Naast de kassa staat een grote witte kast waar mijn handgemaakte producten in staan. Kom eens langs en bewonder mijn werk van dichtbij! Er staan nummertjes bij de producten en een lijst waar de nummertjes op staan met de prijsjes wat alles kost. 

Lees meer »

Kerstmarkt Vaarderhoogt in Soest 2023

Ik stond afgelopen 11 t/m 14 november op de gezelligste kerstmarkt in Soest! In het tuincentrum Vaarderhoogt waar nu van 11 november t/m 23 decenber de Warme Witte Winter Weken is gebouwd met leuke kersthuisjes met iedere 4 dagen andere winkeltjes erin, Levende kerststal met echte dieren, Henk de Houthakker waar je lekker bij een warm vuurtje je eigen broodje kan bakken, het smulplein waar je heerlijke winterse lekkers kan halen namelijk oliebollen, poffertjes, broodje worst, chocomel met slagroom en gluhwein. 

Lees meer »

Egels op avontuur!

Handgemaakte egel kaarsen die onderweg zijn naar hun nieuwe eigenaar en naar de grote kerstmarkt in Soest. Ik heb deze egels ook in andere kleuren beschikbaar! Of op kleurwens via je bestelling. 

Lees meer »

Behind the scene!🎬

Ik ben bezig met herbruiken van hout wat anders wordt weggegooid.♻️ Ik herbruik het om leuke dieren plantenpotten te maken.🪴 Leuk voor in de voortuin of achtertuin. Ik bewerk ze met een houtbrander. En in de tussentijd probeer ik er genoeg te maken voor dat weekend! Ik hoop dat ik er veel van kan maken! 

Lees meer »

Welkom op mijn blog!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt voor de nieuwe markt die eraan zit te komen! Die is op zaterdag 27 mei op de RCN camping in Zeewolde van 11:00 - 20:00uur. Zoals de foto hieronder ziet is er al veel gemaakt van al het kaarsvet wat ik recycled hebt. Dankzij jullie steun kan ik hiermee doorgaan en van mijn hobby een droombaan van maken met mijn eigen winkeltje van herbruikbare materialen! Ik ben ook bezig met het herbruike van hout om daar dieren plantenpotten te maken voor binnen of buiten gebruik. Wie weet zie ik jullie daar ook op de markt! Groene groetjes🍀 Jiska

Lees meer »