Het nieuwe jaar 2024 met nog meer duurzame kadootjes!🎁

Gepubliceerd op 10 januari 2024 om 22:25

Er is al week voorbij in het jaar 2024. En ben al druk bezig met het plannen voor nieuwe ideeën en bedenken hoe duurzaam ik nog meer kan maken voor kadootjes met kleine prijsjes.

 

Ik ga me ook meer verdiepen in het herbruiken van hout dat normaal vernietigd of versnipperd wordt. Ik ben al bezig met herbruiken van hout door er dieren plantenpotten van te maken.

 

Mensen vragen mij vaak of ik kadootjes kan inpakken in inpakpapier of plastic. Maar vind het niet duurzaam om papier of plastic te gebruiken. Ik gebruik al wel recycled papieren tasjes. En als mensen echt willen dat ik in plastic verpak gebruik ik recycled plastic van bedrijven die stukken weggooien wat ze niet kunnen gebruiken. Wil liever helemaal geen plastic gebruiken.

 

Ik ben bezig met het verzamelen van vintage, retro en lappen stofjes met leuke printjes om op een "Furoshiki" Japanse wikkel manier duurzaam te kunnen inpakken voor kadootjes. En het leuke is dat je de stoffen doeken zelf ook weer kan gebruiken op verschillende manieren of kan herbruiken om in te pakken als kado.🎁

 

Zo, genoeg te doen tot de volgende keer!

 

Creatieve groetjes🍀

Jiska

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.